Home  |  Bestemmingen  |  Beoordelingen  |  Services  |  Over Ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact
Uw Zoekresultaten
Er zijn 7 resultaten gevonden met de door u gekozen filters
'De majestueuze bergen van Oman'
Oman - Muscat
Oman beschikt over verschillende landschappen, waaronder de prachtige gebergte genaamd, de Hajar gebergte, welke helemaal van Oman tot aan de grens met Al Ain (Abu Dhabi) loopt. The Majestic Mountains of Oman, oftewel, de Majestueuze bergen van Oman rondreis, is een 7-daagse reis met chauffeur en brengt u door de prachtige wadi’s, bergen en mooie oude verlaten dorpjes. U verblijft ook in het Hajar gebergte tijdens deze reis en dat alleen al is een unieke ervaring!

Het is een ideale reis voor als u opzoek bent naar de mooie en deels verlaten plekken in Oman in 7 dagen.

'De prachtige Wadi's & Woestijn van Oman'
Oman - Muscat
Deze mooie 8-daagse rondreis met chauffeur, neemt u mee door de vele prachtige wadi’s en de bijzondere zandwoestijn van de Wahiba Sands. Het unieke aan deze reis is dat u eerst langs de kustweg richting het plaatsje Sur gaat om vervolgens daarna het binnenland in te gaan. U komt langs de vele mooie en bijzondere plekken van Oman, met zelfs een overnachting in Jabal Akhdar, wat in het Arabische de ‘groene berg’ betekend.

Het is echt een bijzondere reis met vele mooie plekken, wat Oman juist zo bijzonder maakt.

'De vele schoonheden van Oman'
Oman - Muscat
The Many Beauties of Oman, oftewel, 'De vele schoonheden van Oman' is een 9-daagse rondreis met chauffeur dat u alle mooie plekjes laat zien door Oman. De reis begint in Muscat met een unieke city tour en gaat verder langs de vele mooie en unieke plekken waar ‘andere’ voorbij rijden. Tijdens deze reis ontdekt u de echte schoonheid van Oman en ervaart u de echte gastvrijheid van de lokale Omani’s.

Deze reis is het meest uitgebreidste rondreis waar u het ‘echte’ Oman kunt ervaren in 9 dagen.

Dubai & Abu Dhabi Rondreis
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Met deze Rondreis ervaart u Dubai en Abu Dhabi op een unique wijzen in 8 dagen. U begint deze Rondreis vanuit Dubai met excursies zoals, de Dubai City Tour en een Desert Safari met BBQ, de Al Ain City Tour (Emiraat Abu Dhabi), de Musandam Tour (Noordelijkste punt van Oman) en als u in de stad Abu Dhabi bent aangekomen, de Abu Dhabi City Tour en met als afsluiting, een Abu Dhabi Dhow cruise, waar u langs een aantal oriëntatiepunten van de stad zal varen.
'Oman en haar geschiedenis'
Oman - Muscat
Deze rondreis begint in de hoofdstad Muscat met een Muscat by Night tour. De reis vervolgt zich vervolgens via Nakhl, Rustaq, Nizwa, Bahla, Wadi Bani Khalid, Wahiba Sands, Quriyat en weer terug naar Muscat. In Wahiba Sands verblijft u in het Desert Camp tussen de prachtige rode en witte duinen kunnen tot wel 200 meter hoog worden. Geniet van het avontuurlijke “Dune Bashing” in de 4WD.
Verenigde Arabische Emiraten & Musandam Rondreis
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Deze rondreis begint in Dubai en gaat door naar Abu Dhabi, Musandam (Oman) en Fujairah, waar u in al deze plaatsen zult overnachten. Tijdens deze rondreis zijn er ook verschillend excursies inbegrepen zoals, de Dubai City Tour en een Desert Safari met BBQ, de Al Ain City Tour (Emiraat Abu Dhabi), Mountain Safari (Musandam), een Musandam Dhow Cruise en de Khasab City Tour, ook in Musandam.
Verenigde Arabische Emiraten & Oman Rondreis
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Deze unique Rondreis neemt u mee vanaf Dubai, door Oman, Abu Dhabi en weer naar Dubai in 10 dagen. De inberepen excursies zijn ook unique zoals, de Dubai City Tour, Sharjah en Ajman City Tour & Dhow Cruis met dinner, Desert Safari met BBQ, Nakhl en Rustaq Tour, Muscat City Tour en een Dolphins Watch Tour. U zult ook een bezoekje brengen aan de plaatsen Nizwa, Bahla, Jabreen en Tanuf. Verder nog de Al Ain City Tour en de Abu Dhabi City Tour.
UITLEG ZOEKFILTERS:
Hieronder kunt u uw zoekopdracht verfijnen middels de filters te gebruiken. Om al onze producten te tonen, kunt u alle filters uitzetten.
Verenigde Arabische Emiraten
Abu Dhabi
Ajman
Dubai
Qatar
Doha
Oman
Musandam
Muscat
Mussanah
Nizwa
Salalah
Wahiba Sands
Aanbiedingen
Toon alleen aanbiedingen
REISTYPEN
Hotels
Rondreizen
Golfreizen
Combinatiereis
Fly & Drive
Autosport
Art & Culture
HOTELKETENS
Al Nahda
Anantara Hotels
Armani Hotels
Atlantis
Four Seasons
GHM Hotels
Golden Tulip
Grand Hyatt
Hilton
InterContinental
Jumeirah Group
Kempinski
Luxury Collection
Meydan Hotels
Millennium
Millennium Resorts
Mövenpick Hotels
Oman Hotels
One&Only Resorts
Orascom Hotels
Park Hyatt
Park Inn
Ritz-Carlton
Rotana Hotels
Shangri-La
Sheraton
Six Senses
St. Regis
Viceroy Hotels
Westin Hotels
           
Copyright  |  Disclaimer  |  GreenSeat  |  Privacy  |  Vacatures  |  Voorwaarden