Home  |  Bestemmingen  |  Beoordelingen  |  Services  |  Over Ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact
Uw Zoekresultaten
Er zijn 4 resultaten gevonden met de door u gekozen filters
Amwaj Rotana Jumeirah Beach Golfreis
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Het 5* Amwaj Rotana Jumeirah Beach Residence Dubai is een beach-front hotel wat betekend dat het hotel niet direct aan het strand ligt, maar het strand op korte loopafstand van dit hotel is. Ook ligt het hotel op loopafstand van het Dubai Marina waar een jachthaven, winkels en restaurants liggen. De golfbanen waar op gespeeld kan worden zijn de Jumeirah Golf Estates - Fire, Al Badia Golf Club, The Arabian Ranches Golf Club en de Emirates Golf Club - Faldo. Voor de niet-golfer is er ook voldoende mogelijkheden en ook een gratis spa behandeling in het One&Only Royal Mirage Resort inbegrepen.
Media Rotana Dubai Golfreis
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Het 5* Media Rotana Hotel Dubai is een stads-hotel en ligt op korte afstand van The Mall Of The Emirates shopping mall, waar ook de ski-baan aanvast zit, maar ook op korte afstand van Dubai Marina waar een jachthaven, winkels en restaurants liggen. De golfbanen waar op gespeeld kan worden zijn de Dubai Creek Golf Club, Al Badia Golf Club, The Montgomerie Golf Club en Jumeirah Golf Estates - Earth. Voor de niet-golfer is er ook voldoende mogelijkheden en ook een gratis spa behandeling in het One&Only Royal Mirage Resort inbegrepen.
Mövenpick Jumeirah Beach Golfreis
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Het 5* Mövenpick Jumeirah Beach Dubai is een beach-front hotel wat betekend dat het hotel niet direct aan het strand ligt, maar het strand op korte loopafstand van dit hotel is. Ook ligt het hotel op loopafstand van het Dubai Marina waar een jachthaven, winkels en restaurants liggen. De golfbanen waar op gespeeld kan worden zijn de Jumeirah Golf Estates - The Earth, The Els Club, Emirates Golf Club - Majilis en The Montgomerie Glof Club. Voor de niet-golfer is er ook voldoende mogelijkheden en ook een gratis spa behandeling in het One&Only Royal Mirage Resort inbegrepen.
The Westin Dubai Mina Seyahi Golfreis
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
The Westin Dubai Mina Seyahi Dubai is een 5* strand hotel. Het hotel heeft verschillende faciliteiten, waaronder drie zwembaden, een moderne fitness center en een privé strand waar verschillende watersportfaciliteiten zijn. Ook ligt het hotel op korte afstand van het Dubai Marina waar een jachthaven, winkels en restaurants liggen. De golfbanen waar op gespeeld kan worden zijn de Jumeirah Golf Estates - Fire of Jumeirah Golf Estates - Earth, Al Badia Golf Club, The Arabian Ranches Golf Club en de Emirates Golf Club - Faldo. Voor de niet-golfer is er ook voldoende mogelijkheden en ook een gratis spa behandeling in het One&Only Royal Mirage Resort inbegrepen.
UITLEG ZOEKFILTERS:
Hieronder kunt u uw zoekopdracht verfijnen middels de filters te gebruiken. Om al onze producten te tonen, kunt u alle filters uitzetten.
Verenigde Arabische Emiraten
Abu Dhabi
Ajman
Dubai
Qatar
Doha
Oman
Musandam
Muscat
Mussanah
Nizwa
Salalah
Wahiba Sands
Aanbiedingen
Toon alleen aanbiedingen
REISTYPEN
Hotels
Rondreizen
Golfreizen
Combinatiereis
Fly & Drive
Autosport
Art & Culture
HOTELKETENS
Al Nahda
Anantara Hotels
Armani Hotels
Atlantis
Four Seasons
GHM Hotels
Golden Tulip
Grand Hyatt
Hilton
InterContinental
Jumeirah Group
Kempinski
Luxury Collection
Meydan Hotels
Millennium
Millennium Resorts
Mövenpick Hotels
Oman Hotels
One&Only Resorts
Orascom Hotels
Park Hyatt
Park Inn
Ritz-Carlton
Rotana Hotels
Shangri-La
Sheraton
Six Senses
St. Regis
Viceroy Hotels
Westin Hotels
           
Copyright  |  Disclaimer  |  GreenSeat  |  Privacy  |  Vacatures  |  Voorwaarden