Home  |  Bestemmingen  |  Beoordelingen  |  Services  |  Over Ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact
Uw Zoekresultaten
Er zijn 24 resultaten gevonden met de door u gekozen filters
Al Bustan Palace - Ritz-Carlton Hotel
Oman - Muscat - Muscat
Met uitzicht over de Indische Oceaan, ligt het “Al Bustan Palace Hotel” slechts ca. 45 minuten rijden van de internationale luchthaven van Muscat en ca. 7 km van Muscat City Center (Ruwi). Het Al Bustan Palace Hotel “Wellnesscentre & Spa” biedt verschillende keuzes uit diverse massages, spa-behandelingen en hydrotherapie. Verder is er nog een modderbad, stoombad, sauna en caldarium.
Combinatiereis Nature & Culture Oman & Dubai
Oman - Muscat
Deze mooie reis is een combinatie met de Nature & Culture rondreis door Oman en verblijf in Dubai. U verblijft de eerste nacht in de hoofdstad Muscat. De reis vervolgt zich vervolgens via Nakhl, Rustaq, Nizwa, Bahla, Jabreen, Grand Canyon, Wadi Al Madeen, Jabel Akhdar, Wahida Sands, Wadi Bani Khalid, Sur, Wadi Tiwi, Shab, Walhat, Bibi Miriam en Bimah Sinkhole. Ook ervaart u de Turtle Watching op de stranden van Ras Al Jinz, waar de schildpaden hun nest komen maken. Na deze prachtige rondreis vliegt u naar Dubai, waar u een paar dagen zal verblijven om vervolgens weer terug te vliegen.
'De majestueuze bergen van Oman'
Oman - Muscat
Oman beschikt over verschillende landschappen, waaronder de prachtige gebergte genaamd, de Hajar gebergte, welke helemaal van Oman tot aan de grens met Al Ain (Abu Dhabi) loopt. The Majestic Mountains of Oman, oftewel, de Majestueuze bergen van Oman rondreis, is een 7-daagse reis met chauffeur en brengt u door de prachtige wadi’s, bergen en mooie oude verlaten dorpjes. U verblijft ook in het Hajar gebergte tijdens deze reis en dat alleen al is een unieke ervaring!

Het is een ideale reis voor als u opzoek bent naar de mooie en deels verlaten plekken in Oman in 7 dagen.

'De prachtige Wadi's & Woestijn van Oman'
Oman - Muscat
Deze mooie 8-daagse rondreis met chauffeur, neemt u mee door de vele prachtige wadi’s en de bijzondere zandwoestijn van de Wahiba Sands. Het unieke aan deze reis is dat u eerst langs de kustweg richting het plaatsje Sur gaat om vervolgens daarna het binnenland in te gaan. U komt langs de vele mooie en bijzondere plekken van Oman, met zelfs een overnachting in Jabal Akhdar, wat in het Arabische de ‘groene berg’ betekend.

Het is echt een bijzondere reis met vele mooie plekken, wat Oman juist zo bijzonder maakt.

'De vele schoonheden van Oman'
Oman - Muscat
The Many Beauties of Oman, oftewel, 'De vele schoonheden van Oman' is een 9-daagse rondreis met chauffeur dat u alle mooie plekjes laat zien door Oman. De reis begint in Muscat met een unieke city tour en gaat verder langs de vele mooie en unieke plekken waar ‘andere’ voorbij rijden. Tijdens deze reis ontdekt u de echte schoonheid van Oman en ervaart u de echte gastvrijheid van de lokale Omani’s.

Deze reis is het meest uitgebreidste rondreis waar u het ‘echte’ Oman kunt ervaren in 9 dagen.

Desert Nights Camp
Oman - Wahiba Sands - Wahiba Sands
Desert Nights Camp is een oase te midden van de prachtige gouden zandduinen van de Wahiba Sands op c.a. twee uur rijden van Muscat. Het camp ligt verspreid over 10 hectare terrein en c.a. 11 km binnen in de zandduinen woestijn van de Wahiba Sands. De suites zijn in bedoeïene stijl gebouwd met alle gemakken van een goed hotel en biedt u de mogelijkheid om in een prachtige en zeer rustgevende omgeving kennis te maken van dit prachtige land. Een verblijf in dit hotel maakt uw reis echt af en is ideaal te combineren met een ander hotel, of een rond- of fly & drive reis.
Evason Hideaway Six Senses at Zighy Bay
Oman - Musandam - Musandam
Ingebouwd tussen de prachtige en imposante bergen op het noordelijk Musandam Peninsula, ligt het “Evason Hideaway Six Senses at Zighy Bay”, met uitzicht in de diepte over het voerborgen vissersdorpje Zighy Bay, waar de villa’s van de Evason Hideaway bevinden. Het Evason Hideaway Six Senses “The Six Senses Spa” biedt verschillende keuzes uit diverse massages en schoonheidsbehandelingen.
Fly & Drive - Oman & Musandam
Oman - Muscat
12-daagse Fly & Drive reis dat in Muscat zal beginnen en langs de kustweg gaat naar het vissersplaatsje Sur, waar u in de avond de schildpadden zal gaan bewonderen op het strand van Ras Al Jinz. Vanuit hier gaat de reis naar de Wahiba Sands, voor een overnachting in het Desert Nights Camp. Onderweg mogelijkheden voor een bezoek aan de prachtige wadi's en verblij in gebergte van Jabal Shams en Jebel Akhdar, waar u zult genieten van het prachtige uitzicht. Aan het einde van deze prachtige reis, een verblijf in Six Senses Zighy Bay in Musandam, het noordelijkste puntje van Oman.
Fly & Drive - Oman & Sifawy Boutique Hotel
Oman - Muscat
Deze mooie 13-daagse rondreis begint in de hoofdstad Muscat, waar u de huurauto in ontvangst zal nemen. Vanuit hier gaat de reis via Nakhl en Rustaq naar Nizwa, waar u beroemde vrijdag mark kunt bezoeken. De reis gaat verder bergen in van Jabal Shams en Jebel Akhdar waar u zult verblijven en genieten van het prachtige uitzicht. Ook een verblijf in de Wahiba Sands is inbegrepen en een bezoek aan prachtige wadi's. Als laatste kunt u heerlijk nagenieten in een leuke Sifayw Boutique Hotel met zeer gastvrije personeel, waar u helemaal tot rust kunt komen.
Golden Tulip Resort Khasab
Oman - Musandam - Musandam
Het Golden Tuip Resort Khasab is gelegen op een rots met prachtig uitzicht over de fjorden van Musandam. Musandam is het noordelijkste puntje van het arabische schiereiland en wordt gescheiden van de rest van het Sultanaat door een 100 kilometer brede strook van de Verenigde Arabische Emiraten.
Grand Hyatt Muscat
Oman - Muscat - Muscat
Met uitzicht over de Indische Oceaan, ligt het “Grand Hyatt Muscat” slechts ca. 20 km rijden van de internationale luchthaven van Muscat en ca. 18 km van Muscat City Center (Ruwi). Het Grand Hyatt “Club Olympus Spa” biedt verschillende keuzes uit diverse massages en spa-behandelingen. Verder is er nog een sauna en een stoombad.
Hilton Salalah Resort
Oman - Salalah - Salalah
Het Hilton Salalah Resort ligt aan de kust van de Indische Oceaan op c.a. 10 minuten van de international luchthaven van Salalah. Het centrum van Salalah ligt op 12 km van het resort. Het resort is ruim opgezet en is ideaal om te combineren met bijvoorbeeld een verblijf in Muscat en omgeving. Op c.a. 19 km van het hotel is er een golfbaan met een driving range en op c.a. 24 km van het hotel is er mogelijkheden om paard te rijden.
Juweira Boutique Hotel
Oman - Salalah - Salalah
Op 20 km van de internationale luchthaven van Salalah, ligt het Juweira Boutique Hotel genesteld langs de marina promenade. Het mooie boutique hotel is ontworpen door de Egyptische architect Adel Mokhtar en heeft een klassiek oosters thema. Salalah Beach, wat een totale oppervlakte heeft van 15.6 miljoen vierkante meter, heeft een marina haven (jachthaven), een 18-hols PGA golfbaan, luxe huizen en verschillende winkels en restaurants op het terrein aanwezig, wat nog in aanbouw is.
Millennium Resort Mussanah
Oman - Mussanah - Mussanah
Het Millennium Resort Mussanah ligt op c.a. 45 minuten van de international luchthaven van Muscat. Het hotel is ruime opgezet en heeft een eigen marina en 2 km privé stand. Op c.a. 45 minuten van het resort, ligt het Muscat Hills Golf & Country Club met een 18 hols, 72-par championschip baan. Muscat City Center ligt op c.a. 95 minuten van het resort vandaan. Dit resort is ideaal voor een vakantie, maar ook om te combineren met een verblijf in Muscat, of een rondreis gezien de lokatie, maar ook zeker voor een fly & drive.
'Oman en haar geschiedenis'
Oman - Muscat
Deze rondreis begint in de hoofdstad Muscat met een Muscat by Night tour. De reis vervolgt zich vervolgens via Nakhl, Rustaq, Nizwa, Bahla, Wadi Bani Khalid, Wahiba Sands, Quriyat en weer terug naar Muscat. In Wahiba Sands verblijft u in het Desert Camp tussen de prachtige rode en witte duinen kunnen tot wel 200 meter hoog worden. Geniet van het avontuurlijke “Dune Bashing” in de 4WD.
Ontdek Oman ~ Sur - Wahiba Sands - Jabal Akhdar
Oman - Muscat
Deze 9-daagse reis is een mooie combinatie met een verblijf in het Sifawy Boutique Hotel, een huurauto en een verkorte fly & drive. Op dag drie gaat de reis langs de prachtige kustweg naar het vissersplaatsje Sur, met een bezoek aan de schildpadden. Vanuit hier via Wadi Bani Khalid, naar de Wahiba Sands met een overnachting. De volgende dag gaat de reis door naar Jabal Al Akhdar waar u de nacht zal doorbrengen in een unique accommodatie met prachtig uitzicht. Daarna gaat de reis via Nizwa terug naar Muscat met de resterende aantal nachten in het Sifawy Boutique Hotel. Op dag drie zal de huurauto worden opgehaald en geniet u nog van een prachtige dolphin watch tour inclusief snorkelen.
Sahab Hotel
Oman - Nizwa - Jabal Akhdhar
Sahab Hotel is een uniek en sfeervol boutiekhotel, gelegen op het Saiq Plateau op een hoogte van 2.004 meter boven de zeespiegel op de Jabal Akhdar gebergte, het westerlijke deel van de Hajar geberte met uitzicht over de Grand Canyon. Het hotel is ontworpen en gebouwd in stijl van de berg waarop het hotel gelegen is, met natuurlijke elementen gecombineerd met moderne faciliteiten. In de tuinen zijn 270 miljoen jaar oude fossielen verwerkt in de stenen paden, maar ook in andere delen van de tuinen.
Salalah Marriott Beach Resort
Oman - Salalah - Salalah
Het Salalah Marriott Resort is idyllisch gelegen aan de kust van de Indische Oceaan in de Dhofar provincie, aan de witte stranden van Mirbat Cove en aan de voet van de Jebel Samhan gebergte, c.a. 80 km van de internationale luchthaven van Salalah. Dhofar is het zuidelijkste provincie van Oman waarvan Salalah de hoofdstad is en is ideaal om te combineren met een verblijf in Muscat en omgeving, maar ook voor de gehele vakantie.
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Bandar
Oman - Muscat - Muscat
Tussen de prachtige bergen, ligt het Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Bandar Hotel met uitzicht over de Indische Oceaan, slechts ca. 50 minuten rijden van de internationale luchthaven van Muscat en ca. 20 minuten van Muscat City Center (Ruwi). Het Barr Al Jissah “Chi Spa” biedt verschillende keuzes uit diverse massages en spa-behandelingen met invloeden uit verschillende werelddelen.
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Husn
Oman - Muscat - Muscat
Tussen de prachtige bergen, ligt het Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Husn Hotel met uitzicht over de Indische Oceaan, slechts ca. 50 minuten rijden van de internationale luchthaven van Muscat en ca. 20 minuten van Muscat City Center (Ruwi). Het Barr Al Jissah “Chi Spa” biedt verschillende keuzes uit diverse massages en spa-behandelingen met invloeden uit verschillende werelddelen.
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Waha
Oman - Muscat - Muscat
Tussen de prachtige bergen, ligt het Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Waha Hotel met uitzicht over de Indische Oceaan, slechts ca. 50 minuten rijden van de internationale luchthaven van Muscat en ca. 20 minuten van Muscat City Center (Ruwi). Het Barr Al Jissah “Chi Spa” biedt verschillende keuzes uit diverse massages en spa-behandelingen met invloeden uit verschillende werelddelen.
Sifawy Boutique Hotel
Oman - Muscat - Jebel Sifah
Op 45 km buiten Muscat City Center en 40 km van Muscat haven, ligt het Sifawy Boutique Hotel in het plaatsje Jebel Sifah. De internationale luchthaven van Muscat ligt op 65 km van het hotel. Het mooie boutique hotel is ontworpen door de bekende Italiaanse architect Alfredo Freda en is een mooie mix tussen Europese en Omaanse ontwerpen. Jebel Sifah, wat een totale oppervlakte heeft van 6.2 miljoen vierkante meter, heeft een marina haven (jachthaven), een 18-hols PGA golfbaan, 2700 luxe huizen en verschillende winkels en restaurants zijn op het terrein aanwezig.
The Chedi Muscat
Oman - Muscat - Muscat
Ten noorden van de stad Muscat, ligt “The Chedi Hotel”, slechts ca. 8 km rijden van de internationale luchthaven van Muscat en ca. 20 km van Muscat City Center (Ruwi). Het prachtige hotel ligt direct gelegen aan een privé strand en kenmerkt zich door een elegante combinatie van minimalistisch design met Omaanse architectuur. Het Chedi Hotel “The Spa” biedt verschillende keuzes uit diverse massages en spa-behandelingen.
The View Resort
Oman - Nizwa - Jabel Shams
The View, gelegen op een hoogte van 1.400 meter boven de zeespiegel op de Jabal Shams gebergte, is een unieke "Eco Luxe" tentenkamp op c.a. 8 km van het dorpje Al Hamrah, dichtbij Nizwa. Dit resort is ideaal voor mensen die van de natuur en het buitenleven houden. Naast de unieke lokatie op deze berg, met uitzicht op het dorpje Al Hamrah, is het ook een "eco friendly" accommodatie omdat hier alle elementen van de natuur gecombineerd en gebruikt worden.
UITLEG ZOEKFILTERS:
Hieronder kunt u uw zoekopdracht verfijnen middels de filters te gebruiken. Om al onze producten te tonen, kunt u alle filters uitzetten.
Verenigde Arabische Emiraten
Abu Dhabi
Ajman
Dubai
Qatar
Doha
Oman
Musandam
Muscat
Mussanah
Nizwa
Salalah
Wahiba Sands
Aanbiedingen
Toon alleen aanbiedingen
REISTYPEN
Hotels
Rondreizen
Golfreizen
Combinatiereis
Fly & Drive
Autosport
Art & Culture
HOTELKETENS
Al Nahda
Anantara Hotels
Armani Hotels
Atlantis
Four Seasons
GHM Hotels
Golden Tulip
Grand Hyatt
Hilton
InterContinental
Jumeirah Group
Kempinski
Luxury Collection
Meydan Hotels
Millennium
Millennium Resorts
Mövenpick Hotels
Oman Hotels
One&Only Resorts
Orascom Hotels
Park Hyatt
Park Inn
Ritz-Carlton
Rotana Hotels
Shangri-La
Sheraton
Six Senses
St. Regis
Viceroy Hotels
Westin Hotels
           
Copyright  |  Disclaimer  |  GreenSeat  |  Privacy  |  Vacatures  |  Voorwaarden