Home  |  Bestemmingen  |  Beoordelingen  |  Services  |  Over Ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact
Uw Zoekresultaten
Programma
Informatie
Circuit
Foto Impressie
Video Impressie
Bestemming
Drive & Race
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Dag 1 - Aankomst Dubai
Na aankomst op de luchthaven van Dubai transfer naar Gold Swiss Belhotel of vergelijkbaar.
Dag 2 - Dubai Modern Tour & Desert Safari
In de ochtend zult u worden opgehaald voor de Modern Dubai City Tour.

Dubai is de snelst groeiende stad ter wereld en zal u blijven charmeren met de indrukwekkende skyline en de prachtige luxe hotels. De tour zal beginnen met een bezoekje aan het observation deck van het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa alwaar u een waanzinnig uitzicht heeft over het moderne Dubai. Naast de Burj Khalifa ligt één van de grootste shopping malls, the Dubai Mall met haar prachtige aquarium.

Hierna zal de reis vervolgen richting Dubai Marina. Dubai Marina biedt een mooie combinatie van wonen, vrijetijdsbesteding en zakelijke districten. Hier kunt u ook de jachthaven bekijken waar prachtige jachten aangemeerd liggen. Hierna zult u richting Palm Jumeirah Island gaan, waar u over prachtige kunstmatige aangelegde Palm eiland heen rijdt in de richting van het bijzondere Atlantis The Palm Hotel. Tevens wordt een bezoek gebracht aan de Souk Madinat Jumeirah.

In de middag zult u opgehaald worden voor een magische avond desert safari. Deze safari geeft u de ultieme mogelijkheid om de prachtige goudkleurige zandduinen van dichtbij te aanschouwen. Onderweg wordt gestopt op de hoogste duin om de zonsondergang te ervaren. Natuurlijk kunt u dit geweldige moment vastleggen op camera.

Hierna gaat de reis verder naar het bedoeïenenkamp. Na aankomst kunt u genieten van een heerlijke traditionele BBQ met Arabische specialiteiten. De afsluiting is geheel traditioneel Arabisch entertainment: een buikdanseres. Zij neemt u mee in het ritme van Arabische muziek. Bij terugkomst in Dubai rest u nog voldoende tijd om te genieten van het nachtleven van Dubai.
Dag 3 - Dubai Autodrome
In de ochtend zult u worden opgehaald om naar het Dubai Autodrome circuit te gaan om hier te leren racen in een Audi TTS V6, een "high performance" auto met een DSG semi-automatische versnellingsbak. Hier kunt u zich volledig toeleggen op vakkundig remmen, accelereren en sturen. Alles onder begeleiding van een instructeur.

Dubai Autodrome is 5,39 km lang en wordt gezien als één van de modernste circuits ter wereld. Het is een zeer uitdagend circuit met snelle stukken en veel technische bochten. Het circuit kan 6 verschillende configuraties aan waardoor er simultaan 3 verschillende racen op het circuit tegelijk gehouden worden.

Hierna heeft u de rest van de dag en avond voor uzelf.
Dag 4 - Dubai Autodrome & Sand Buggy Safari
In de ochtend wordt u weer opgehaald om naar het Dubai Autodrome circuit te gaan om te gaan rijden in een F1-style single seater raceauto. Voel de adrenaline door uw lichaam als u in de 180 PK single seater F1-style raceauto over het circuit rijdt. Vooraf krijgt u een volledige instructie van de instructeur.

In de avond gaat u per sand-buggy een safari doen. Het is een tweepersoons 800cc buggy waarmee u een zeer unieke ervaring off road zult gaan beleven. U krijgt instructies van de instructeur die u meeneemt door de zandduinen en de off road routes.
Dag 5 - Yas Marina Circuit Abu Dhabi
Na uw ontbijt checkt u uit en wordt u naar het Yas Marina Formula 1 Circuit in Abu Dhabi gereden, waar u kunt rijden in een Aston Martin GT4 raceauto. De 4.7-liter V8 Aston Martin GT4 lijkt op de Aston Martin Vantage, maar is echt volledig gebouwd als raceauto in een aparte fabriek van Aston Martin. De auto heeft een maximale snelheid van 300+ km per uur.

Hierna checkt u in in het Park Inn Yas Island hotel of in een vergelijkbaar hotel.
Dag 6 - Ferrari World Park Abu Dhabi
De ochtend heeft u geheel vrij te besteden. De middag brengt u door in het enige en zeer unieke Ferrari World Theme Park.

Ferrari World Theme Park

Het grootste overdekte pretpark ter wereld is ontworpen in de stijl van een de klassieke dubbele curve van de carrosserie van een Ferrari GT. Geniet samen met uw gezin van een middag vol actie en plezier in dit spectaculaire pretpark. Ferrari World biedt meer dan 20 attracties en bezienswaardigheden waaronder ’s werelds snelste achtbaan. Tijdens uw bezoek ontdekt u het verhaal van dit legendarische merk. Hier vandaan kunt u teruglopen naar het Park Inn Yas Island Hotel. Loopafstand is ca. 10 minuten. Tijdens de wandeling heeft u de gelegenheid om lekker ontspannen rond te kijken. Op Yas Island zijn immers veel nieuwe en leuke bezienswaardigheden.
Dag 7 - Vertrek Dubai
Uw laatste dag checkt u voor 12:00 uit. Later in de middag zult u van hieruit richting luchthaven van Dubai gebracht worden voor uw vlucht terug.
Uw Selectie
Drive & Race
Uw Favorieten (1)
Toon mijn zoekresultaten (72)
Drive & Race
           
Copyright  |  Disclaimer  |  GreenSeat  |  Privacy  |  Vacatures  |  Voorwaarden