Home  |  Bestemmingen  |  Beoordelingen  |  Services  |  Over Ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact
Uw Zoekresultaten
Programma
Informatie
Foto Impressie
Video Impressie
Bestemming
Combinatiereis Dubai & Musandam
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Dag 1 - Aankomst Dubai
Na aankomst op d luchthaven van Dubai, transfer naar het Madinat Jumeirah - Dar Al Maysaf hotel op basis van Logies & Ontbijt.
Dag 2 - Dubai
Langs de prachtige kustlijn van Dubai, ligt het “Madinat Jumeirah”, ook wel genoemd als “The Arabian Resort”. Dit resort is opgezet als een stadje en is volledig in Arabische stijl gebouwd en straalt het typische oostelijke sfeer uit. Madinat Jumeirah wordt ook wel eens gezien als een soort Venetië, door alle kanaaltjes die over het hele resort liggen, waar de abra’s (watertaxi) door heen varen om u naar een ander deel van het resort te brengen. Het is een prettig resort dat alle luxe en comfort biedt.

Deze dag is vrij te besteden.
Dag 3 - Musandam
Na uw ontbijt, checkt u uit en transfer naar Musandam waar u zult inchecken in het Six Senses Zighy Bay resort op basis van Logies & Ontbijt.
Dag 4 - Musandam
Ingebouwd tussen de prachtige en imposante bergen op het noordelijk Musandam Peninsula, ligt het “Evason Hideaway Six Senses at Zighy Bay”, met uitzicht in de diepte over het voerborgen vissersdorpje Zighy Bay, waar de villa’s van de Evason Hideaway bevinden.

In en om het resort zijn verschillende winkeltjes, de Zighy Souk en diverse bars aanwezig. Verder zijn er nog internetfaciliteiten en is het ook mogelijk om Arabische kooklessen te nemen, twee kee per week.

Deze dag is vrij te besteden.
Dag 5 - Dubai
Na uw ontbijt, checkt u uit en transfer naar de woestijn in Dubai waar u zult inchecken in het Al Maha Desert Resort op basis van Vol-Pension.
Dag 6 - Dubai
Met uitzicht over de woestijn, ligt het “Al Maha Desert Resort & Spa” slechts ca. 50 km rijden van de internationale luchthaven van Dubai. De fraaie suites in bedoeïenstijl liggen idyllisch gesitueerd tussen de woestijnduinen van Dubai Desert.

Terwijl de zon langzaam opkomt boven de prachtige zandduinen, verandert een schijnbaar eenzame groep bedoeïententen in het unieke en luxe “Al Maha Desert Resort & Spa”. Vele bekende gasten, als Prins en Prinses Michael van Kent en Formule 1 coureurs, Nigel Mansell en Ralf Schumacher, hebben in dit resort overnacht.

Het Al Maha Desert Resort ligt op een afgeschermde natuurreservaat in de woestijn van Dubai, waar allerlei dieren vrij rondlopen. Hier zijn ook rangers actief aanwezig om te zorgen dat dit prachtige natuurreservaat behouden blijft. Vanuit het resort bieden zij hun gasten maximaal twee activiteiten per persoon per dag aan en is inbegrepen in de nachtprijs.

Deze dag is vrij te besteden.
Dag 7 - Dubai
Na uw ontbijt, checkt u uit en transfer naar de stad Dubai waar u weer zult inchecken in het Madinat Jumeirah - Dar Al Masyaf Hotel op basis van Logies & Ontbijt.
Dag 8 - Dubai
Deze dagen zijn vrij te besteden.
Dag 9 - Dubai
Deze dagen zijn vrij te besteden.
Dag 10 - Vertrek Dubai
In de ochtend voor 12 uur checkt u uit en en heeft u de rest van de dag vrij te besteden. Later deze avond zal u worden opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven van Dubai voor uw vlucht terug.
Uw Selectie
Combinatiereis Dubai & Musandam
Madinat Jumeirah - Dar Al Masyaf
Evason Hideaway Six Senses at Zighy Bay
Al Maha Desert Resort & Spa
Uw Favorieten (1)
Toon mijn zoekresultaten (72)
Combinatiereis Dubai & Musandam
           
Copyright  |  Disclaimer  |  GreenSeat  |  Privacy  |  Vacatures  |  Voorwaarden