Home  |  Bestemmingen  |  Beoordelingen  |  Services  |  Over Ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact
Waardering:1=zeer slecht | 2=slecht | 3=redelijk | 4=goed | 5=zeer goed
Familie
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Dubai
HotelsAtlantis The Palm, Dubai
Reisduur6 dagen in oktober 2015, bezocht: met gezin met jongere kinderen
WaarderingAlgemene Indruk: 5 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 4 | Ligging: 5 | Kamer: 4 | Kindvriendelijkheid: 5
Beschrijving:Een prachtig verblijf in Dubai gehad. Atlantis The Palm is voor grote (zoon 14 jaar) en kleine (dochter 1,5 jaar) kinderen echt een aanrader. Vliegen met Emirates trouwens ook! Maar de echte aanrader is toch wel de service van Crystal Wings. De gehele reis tot in de puntjes geregeld! Chauffeur, assistentie bij inchecken, hulp met bagage, organisatie van excursie... Ook tijdens het boekingsproces werd iedere vraag met veel zorg en geduld beantwoord, ook 's avonds laat. Niet twijfelen dus maar gewoon boeken bij Philippe, dan komt het helemaal goed en kun je optimaal genieten van de vakantie!
Mevr. van Dijk
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Dubai
HotelsJumeirah Beach Hotel
Reisduur7 dagen in Mei 2015, bezocht: met gezin met jongere kinderen
WaarderingAlgemene Indruk: 5 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 5 | Ligging: 5 | Kamer: 5 | Kindvriendelijkheid: 5
Beschrijving:Fantastische week gehad met onze familie in Dubai Jumeirah Beach Hotel. Prachtige ruime kamers met glas van plafond tot aan de grond waardoor je dag èn nacht een waanzinnig uitzicht had op de Burj El Arab. Fantastische restaurants en prachtig strand. Het er naast gelegen Wild Wadi was een paradijs voor mijn waterrotten, die bijna geen tijd hadden Dubai verder te exploreren. Wederom met veel plezier deze week geboekt via Crystal Wings. Voor het ultieme VIP-gevoel. Dit begint al op Schiphol met als start de lounge waar we gebruik van hebben kunnen maken. Gastvrije ontvangst te Dubai, een van de grootste airports van de wereld. Alles werd voor ons geregeld. Terwijl wij rustig herstelden van de vlucht, werden koffers gehaald, paspoorten gecontroleerd en omzeilden we de hectiek van de luchthaven. Ook op de terugweg was dit het geval. Volledige begeleiding, overal voorrang, tot aan de gate. Meer dan super. We gaan zeker nog een keer die kant op en boeken dan ook zeker weer via Crystal Wings. Want zowel Dubai als Crystal Wings: aanraders!!!
Dhr. Geerling
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Abu Dhabi
CombinatiereisEastern Mangroves Hotel & Spa by Anantara & Anantara Sir Bani Yas Island Al Yamm Villas
Reisduur10 dagen in december 2014, bezocht: met partner
WaarderingAlgemene Indruk: 5 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 4 | Ligging: 5 | Kamer: 5 | Kindvriendelijkheid: 5
Beschrijving:wij hebben een prachtige reis gemaakt in Abu Dhabi ,die uitstekend was georganiseerd door Crystal Wings. Philippe Krens general manager heeft geheel naar onze wensen deze reis voor ons georganiseerd en zorg gedragen voor een uitstekende reisbegeleiding in Abu Dhabi. Het was reeds de tweede keer dat wij bij Crystal Wings een reis hadden geboekt , de eerste reis was naar Oman , ook deze was perfect georganiseerd, dec 2014 R&M
mevr. Dikkerboom
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Dubai
HotelsJumeirah Beach Hotel
Reisduur7 dagen in februari 2014, bezocht: met gezin met oudere kinderen
WaarderingAlgemene Indruk: 5 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 5 | Ligging: 5 | Kamer: 5 | Kindvriendelijkheid: 5
Beschrijving:Vanaf het aanvragen van een offerte tot en met de terugreis naar Nederland: in één woord: FANTASTISCH. Alles klopte....inclusief alle trips die Crystal Wings voor ons geboekt had. Onvergetelijk! Ook voor een volgende reis gaan we de adviezen van de heer Krens opvolgen!
Liesbeth en Jeroen
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Abu Dhabi
HotelsQasr Al Sarab Desert Resort by Anantara & Eastern Mangroves Hotel & Spa by Anantara
Reisduur8 dagen in december 2013, bezocht: met partner
WaarderingAlgemene Indruk: 5 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 5 | Ligging: 5 | Kamer: 5
Beschrijving:Het is net of je in een sprookje belandt.....wat een prachtig hotel en wat een uitstekende service.
Dhr. Saalmink
BestemmingOman - Muscat
Fly & DriveFly & Drive - Oman
Reisduur16 dagen in oktober 2013, bezocht: met partner
WaarderingAlgemene Indruk: 5 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 5 | Ligging: 5 | Kamer: 5
Beschrijving:Na het succes van onze reis naar Oman vorig jaar waren we zo enthousiast dat we besloten opnieuw naar dit prachtige land te gaan. En weer met CrystalWings, want dat was ons vorig jaar ook goed bevallen. Ook tijdens deze vakantie zijn we niet teleurgesteld, niet door het land (behalve dan dat de Al Hoota Caves nog steeds gesloten zijn en het Bahla Fort alleen op vrijdag en zaterdag open zijn), niet door Philippe en zijn medewerkers. CrystalWings volgt je reis op de voet, zodat je weet dat je in vertrouwde handen bent en, zo nodig, op de thuisbasis kunt terugvallen. We hebben opnieuw een prachtige reis gehad en weer vele vriendelijke en behulpzame Omani's ontmoet. We hebben ons hart aan Oman verpand en zouden er best willen wonen, dus we gaan beslist nog een keer. Met CrystalWings natuurlijk, dat spreekt voor zich!
mevr. Aarts
BestemmingOman - Muscat
Fly & DriveFly & Drive Oman - Nizwa - Wahiba Sands - Sur & Sifawy Boutique Hotel
Reisduur9 dagen in april 2013, bezocht: met partner
WaarderingAlgemene Indruk: 4 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 3 | Ligging: 2 | Kamer: 5
Beschrijving:Service van dhr. Krens en het hotel Sifawy was fantastisch. Nieuw hotel, prachtige kamer (en suite, beter dan verwacht!), op zich mooie, rustige ligging, prachtig zwembad, aardig strand, complex was nog niet helemaal af, dus niet erg levendig. Maar helaas 1,5 uur rijden van Muscat (dat was niet de bedoeling, wij wilden Muscat zien). De auto arriveerde toen we op een geplande trip waren, op zich niet erg, maar er was geen enkele beschrijving van de tocht van 3 dagen die we zouden maken en geen wegenkaart of navigatie (Tomtom). Daarvoor zijn we zelf naar Muscat, naar Desert Adventures gereden, waar we mondeling keurig werden 'voorgelicht'. Kostte helaas wel veel tijd.
mevr. Van de Loo
BestemmingOman - Muscat
Fly & DriveFly & Drive Oman & Sifawy Boutique Hotel
Reisduur12 dagen in maart 2013, bezocht: met partner
WaarderingAlgemene Indruk: 5 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 5 | Ligging: 4 | Kamer: 5
Beschrijving:Onze reis in Oman was een fantastische ervaring. Het was een genoegen om in een vriendelijk, rustig, veilig moslimland te zijn. We hebben genoten van de goede infrastructuur. Daarnaast is het fantastisch om off road te rijden met je 4WDcar (ook ideaal voor vader-zoon vakantie). De high lights liggen niet ver van elkaar, waardoor je niet de hele dag in de auto hoeft te zitten. Dit is een groot pluspunt! Het voelt er veilig, wat een prive-rondreis aantrekkelijk maakt. De service en kennis van Philippe van Crystal Wings was een verademing en we hebben er samen een prachtige maatwerkreis van gemaakt. Alle hotels waren goed maar het Sahab hotel hoog in de bergen en het Sifawy Boutique hotel aan de kust zijn echte aanraders.
Dhr. Balfoort
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Dubai
HotelsWestin Dubai Mina Seyahi Beach Resort
Reisduur8 dagen in maart 2013, bezocht: met gezin met oudere kinderen
WaarderingAlgemene Indruk: 4 | Service: 4 | Prijs/Kwaliteit: 4 | Ligging: 4 | Kamer: 4
Beschrijving:
mevr. Broekhoff
BestemmingOman - Muscat
HotelsSifawy Boutique Hotel
Reisduur4 dagen in februari 2013, bezocht: met familie
WaarderingAlgemene Indruk: 4 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 4 | Ligging: 5 | Kamer: 5
Beschrijving:Een sprookje - top locatie, idyllisch gelegen. Je komt waarlijk tot rust en bent binnen enkele dagen totaal ontstresst. De manager en zijn vrouw zijn heel hulpvaardig en gastvrij. Staff doet dat extra stapje om het je helemaal naar de zin te maken. Ze zijn beleefd, bijzonder service gericht en heel vriendelijk. De kamers zijn schoon en ruim. Prachtig gelegen in het toch al zo mooie Oman! Het half uurtje door de bergen rijden om in de "bewoonde" wereld te komen hadden wij er graag voor over, temeer daar je door hele mooie plekjes komt met prachtige foto-momentjes! Een absolute aanrader!
mevr. Goovaerts
BestemmingOman - Dubai
Fly & DriveOp maat gemaakte fly & drive
Reisduur15 dagen in november 2012, bezocht: met partner
WaarderingAlgemene Indruk: 5 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 5 | Kamer: 5
Beschrijving:Onze reis naar Oman en Dubai was een schitterende ervaring.Het contrast tussen het imposant maar erg westerse Dubai en de authenticiteit van het binnenland van Oman kan niet groter zijn. Onze 4x4 bracht ons moeiteloos door de bergen, de wadi's, de woestijn en langs de imposante forten.De weg vinden in het binnenland was soms wat tricky maar uiteindelijk bereikten we altijd tijdig onze bestemming. Ook de dhowcruise in Musandam was geweldig. De hotels waren heel goed. Enkele waren zelfs super: het Shangri La Resort in Muscat en de Nuran Residences in Dubai overtroffen onze verwachtingen. We maakten een fantastische reis en dat dankzij de piekfijne organisatie van Crystal Wings. Philippe, onze contactpersoon, gaf ons het gevoel VIPS te zijn. Niets was hem te veel om onze reis tot een succes te maken. Bedankt, Philippe. Wordt het Midden oosten opnieuw onze bestemming, dan kloppen we weer bij Crystal Wings aan.
Harry Saalmink
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Oman
Fly & DriveOp maat gemaakte fly & drive
Reisduur18 dagen in oktober 2012, bezocht: met gezin met oudere kinderen
WaarderingAlgemene Indruk: 5 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 5 | Kamer: 5
Beschrijving:Het was een fantastische en zeer afwisselende reis door Abu Dhabi, Dubai en Oman. Schitterende gebieden, vooral Oman. Vriendelijke en behulpzame mensen ontmoet. Oktober is een prima reistijd. Zelf rijden met een 4-wiel auto door wadi's en woestijn is geen probleem. Wadi Bani Awf kun je beter met een gids/chauffeur doen. Crystal Wings had alles perfect georganiseerd. Ook tijdens de reis werd alles in de gaten gehouden, waardoor we tijdig op de hoogte waren van een wijziging van de vluchttijd van Khasab naar Muscat. Het was kort dag, maar ook het vervoer is vanuit Nederland prima aangepast. We hadden er geen omkijken naar. Naar Oman? Ga met Crystal Wings: je zult er geen spijt van hebben.
Jeroen
BestemmingOman - Muscat
HotelsVliegticket
Reisduur14 dagen in januari 2011, bezocht: met partner
WaarderingAlgemene Indruk: 5 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 4
Beschrijving:Tijdens de voorbereidingen en planning van een rondreis door Oman fantastisch geholpen door Crystal Wings. Geen vraag was te veel gevraagd en veel moeite werd gedaan alles naar onze wensen uit te voeren. Service, klantvriendelijkheid en kennis van het land maakte de voorpret en zin in de vakantie nog groter.
Marjolein
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Dubai
RondreizenRondreis VAE - Oman 11 dagen
Reisduur11 dagen in maart 2011, bezocht: met partner
WaarderingAlgemene Indruk: 4 | Service: 4 | Prijs/Kwaliteit: 4
Beschrijving:In maart 2011 een mooie reis door de VAE en Oman gemaakt. Het was voor ons een bijzondere kennismaking met twee landen die onderling verschillend zijn. Vooral Dubai vonden we indrukwekkend met de hoogbouw en architectonische hoogstandjes, zoals de Burj Kalifa en het Jumeira Palm Island. De mensen vonden we in beide landen heel vriendelijk en het was een verademing dat we – ook ’s avonds – met een veilig gevoel over straat konden lopen. Je kunt ook in de soeks langs de winkels lopen, alleen maar kijken en de winkeliers dringen hun waar niet aan je op. De organisatie in de VAE was prima in orde. Elke keer als we van een excursie terugkwamen lag er een fax bij onze kamer, waarin de ophaaltijd van de volgende excursie werd vermeld. De hotels onderweg waren zeer goed tot uitstekend en de kamers ruim en mooi ingericht. Het ontbijtbuffet was overal uitgebreid en heel lekker. Alle excursies waren goed georganiseerd. De dhow-cruise was een leuke ervaring en het eten aan boord was prima van kwaliteit. Ook de barbecue na de jeepsafari was goed. We kijken met plezier terug op deze vakantie. De toelichting en service van Crystal Wings zijn prima in orde. Snelle en uitgebreide reactie op vragen!
Vince
BestemmingOman - Muscat
HotelsRamada Hotel en Arabian Oryx Desert Camp
Reisduur8 dagen in februari 2011, bezocht: met gezin met jongere kinderen
WaarderingAlgemene Indruk: 4 | Service: 4 | Prijs/Kwaliteit: 4 | Ligging: 4 | Kamer: 4
Beschrijving:In februari 2011 voor een week naar Oman geweest. Echtpaar met een kind van zes. Onze eerste keer in het Midden-Oosten maar Oman zeker voor herhaling vatbaar. Mooi, schoon en veilig land. Erg aardige en hulpvaardige mensen. Muscat is een mooie stad. Ga vooral naar Souk Mutrah, Grand Mosque, Paleis van de Sultan en de Corniche. Ramada hotel is gewoon goed, op ca. vijf minuten lopen van een prachtig strand. Tevens tweedaagse trip het binnenland in gemaakt met gids. Fantastische ervaring, met name de overnachting in een bedouin camp in de woestijn. Een absolute aanrader. De reis was ons geadviseerd en tevens prima verzorgd door Crystal Wings, waarvoor dank. Tot de volgende boeking!
Bart
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Dubai
HotelsNuran Serviced Residence Dubai
Reisduur10 dagen in februari 2011, bezocht: met gezin met jongere kinderen
WaarderingAlgemene Indruk: 4 | Service: 4 | Prijs/Kwaliteit: 4 | Ligging: 4 | Kamer: 4
Beschrijving:Zijn met onze dochter van 9 maanden naar Dubai geweest! Fijn appartement, lekker weer en goede shop mogelijkheden! Philip heeft ons perfect geholpen en van goede adviezen voorzien. Mochten we nog een keer terug naar Dubai gaan, wat zeker zal gebeuren, dan is Crystalwings zeker weer ons reisbureau!
Marischka
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Dubai
HotelsSheraton Jumeirah Beach
Reisduur7 dagen in oktober 2010, bezocht: met familie
WaarderingAlgemene Indruk: 4 | Service: 4 | Prijs/Kwaliteit: 4 | Ligging: 5 | Kamer: 5
Beschrijving:Samen met mijn moeder ben ik eind oktober 2010 naar Dubai geweest. Het heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Wat een bijzondere stad en wat is daar in korte tijd veel gerealiseerd. Wat een gebouwen, wat een bijzondere architectuur, wat een futuristische cosmopolitische stad (in de woestijn!). En natuurlijk iedere dag de zon. Sheraton heeft een heerlijk strand en een heerlijke tuin waarvan we iedere dag hebben genoten. In de namiddag gingen we vaak op pad om de stad te verkennen. Alles is goed te betalen met een taxi en de metro bied je van uit het voorraam een prachtig zicht op de stad. We hebben een groot aantal high lights bezocht: Burj khalifa, high tea in de Burj al Arab. Allemaal zeer de moeite waard. Shopping malls met skipiste en aquarium etc. Elke keer waren we verbaasd en verwonderd. En nog steeds hebben we het idee lang niet alles gezien te hebben. Ons Vip gevoel is al begonnen op schiphol, relaxed koffie drinken in de lounge. In Dubai opgehaald en gebracht door het Vip transfer. Perfect. In Dubai komen we zeker nog eens terug. Philippe, we willen je ontzettend bedanken voor het regelen van onze reis, je uitgebreide mailtjes met info, het telefonisch contact waardoor het Vip gevoel thuis tijdens het boeken van de reis al is begonnen. Die toegevoegde waarde maakt het verschil. Hartelijke bedankt! Marischka
Charlotte
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Dubai
HotelsDusit Residence Dubai en Barr Al Jissah Resort Oman
Reisduur10 dagen in oktober 2010, bezocht: met gezin met jongere kinderen
WaarderingAlgemene Indruk: 4 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 4 | Ligging: 5 | Kamer: 5
Beschrijving:Wij waren op zoek naar een 10 daagse reis met onze dochter van 1,5 jaar. We werden blij verrast met de uitstekende service van Crystal Wings, vooraf, tijdens en na onze reis. We hebben 4 dagen in een appartement in Dubai Marina gezeten en 4 dagen in Muscat in een prachtig resort. In beide steden waren de mensen bijzonder vriendelijk, heerlijke temperaturen, lekker eten, overal was het schoon, goede service, geen muggen of ander ongedierte etc. Al met al super bestemmingen die veel variatie bieden. Beide bestemmingen zouden we in de toekomst nog eens graag willen bezoeken. Het is jammer dat Crystal Wings momenteel nog weinig landen aanbiedt want, zo'n geweldige service zou iedereen moeten ervaren, Chapeau!!
Nuweira
BestemmingOman - Muscat
RondreizenReis op maat naar Muscat, Musandam en Salalah, Oman
Reisduur18 dagen in juli 2010, bezocht: alleen
WaarderingAlgemene Indruk: 4 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 5 | Ligging: 4 | Kamer: 4
Beschrijving:Als je als vrouw alleen door Oman gaat reizen, wil je wel zeker weten dat de omstandigheden, voor zover mogelijk, optimaal zijn. Het was de allereerste keer dat ik ervoor heb gekozen om mijn reis niet zelf, maar via een reisbureau te laten verzorgen en ik moet zeggen dat het me ontzettend goed bevallen is met Crystal Wings. Dat begon al met de voorbereiding: ik legde uit waar ik heen wilde en hoe lang en wat ik wou dat Crystal Wings zou uitstippelen en wat ik zelf kon regelen - en dat was werkelijk tot in de puntjes geregeld. Ik zal niet de gemakkelijkste klant zijn geweest: ik wilde een reis op maat van Muscat, naar het uiterste noorden (Musandam) en dan helemaal naar het zuiden (Salalah). Werkelijk overal stonden de transfers keurig klaar, waren de mensen op de hoogte van mijn komst en was alles razendsnel afgehandeld. Het allermooiste was misschien wel de terugreis van Musandam naar Muscat: ik zou teruggaan met de boot, maar die bleek gecancelled. Keurig kreeg ik de dag van tevoren een telefoontje op mijn hotelkamer dat de boot niet ging, maar dat men al in plaats daarvan een plek op het vliegtuig voor me had geregeld en ik toch gewoon op de afgesproken tijd weer in Muscat zou zijn. Mijn mond viel werkelijk open: ik ken andere landen in het Midden-Oosten waar ik waarschijnlijk had kunnen gaan zwemmen in plaats van een vervangende vlucht aangeboden te krijgen..! Werkelijk een aanrader dus als je een tot in de puntjes verzorgde, persoonlijke en mooie reis wil beleven!
Celma
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Dubai
HotelsJebel Ali Golf Resort & Spa - Jebel Ali Hotel
Reisduur8 dagen in februari 2010, bezocht: met gezin met oudere kinderen
WaarderingAlgemene Indruk: 4 | Service: 4 | Prijs/Kwaliteit: 4 | Ligging: 4 | Kamer: 4
Beschrijving:Wij zijn met ons gezin, 2 kinderen: jongen van 14 jaar en meisje van 16 jaar, van 20 t/m 27 februari 2010 naar genoemd resort geweest. Wij hebben genoten van de ruime kamers(met tussendeur), iedere dag werden koffie, thee en water aangevuld. Airco was niet altijd goed te regelen. Er zijn diverse restaurants waar je heerlijk kunt eten. Het personeel is heel vriendelijk. In de spa heb ik 2x een heerlijke rug/schouder-massage ondergaan (aan te raden). Wij hebben voor dit resort gekozen vanweg de mogelijkheden om te tennissen, paardrijden, golfen en catamaran-zeilen. Temperatuur is in deze tijd van het jaar heerlijk (26 tot 30 graden), soms een beetje veel wind en de laatste avond nog even kunnen genieten van een flinke donderbui met veel regen. Wij hebben ons prima vermaakt en raden dit resort zeker aan om lekker te relaxen.
Michel
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Dubai
HotelsIbis Hotel Al Barsha
Reisduur10 dagen in oktober 2009, bezocht: alleen
WaarderingAlgemene Indruk: 4 | Service: 4 | Prijs/Kwaliteit: 4 | Ligging: 4 | Kamer: 4
Beschrijving:Wilde graag de F1 in Abu Dhabi meemaken, vrienden in Dubai opzoeken en niet al mn spaargeld opmaken.... Uitgangspunt was een relatief goedkoop hotel te vinden aangezien ik er alleen maar zou slapen. Dat is me via Crystal Wings gelukt! Total package: F1 tickets voor 3 dagen inclusief concerten en parkeerkaarten, hotel, huur auto en VIP airport pick-up and drop-off voor een respectabel bedrag. Een geslaagde 10 dagen, alles tot in de puntjes verzorgd. Er is dus voldoende mogelijkheid om in het zeer luxe Dubai een goed en betaalbaar hotel te vinden! Enige minpuntje is dat de room service bij dit Ibis Hotel in Al Barsha self service is (bestelen bij de bar in de lobby en zelf meenemen naar je kamer).....natuurlijk niet zo romatisch als je samen bent...
Manon
BestemmingOman - Muscat
HotelsThe Chedi Muscat
Reisduur6 dagen in december 2009, bezocht: met partner
WaarderingAlgemene Indruk: 4 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 4 | Ligging: 5 | Kamer: 5
Beschrijving:Wij zijn bekend met Oman, omdat wij daar jarenlang gewoond en gewerkt hebben. Na 17 jaar wilden we graag een keer terug om het land weer eens te bezoeken. Het is het mooiste land in het Midden Oosten en de Omanies zijn bijzonder vriendelijke behulpzame mensen. Via Crystal Wings hebben wij logies met ontbijt in het Chedi hotel geboekt .. al in september, terwijl wij pas eind december wilden afreizen. Daags voor ons vertrek (wij zijn met eigen vervoer vanuit Dubai naar Oman gereden), ontvingen wij een email bericht van Crystal Wings dat zij contact opgenomen hebben met het Chedi om te zien of alles in orde was voor ons bezoek en vervolgens de bevestiging dat wij ons geen zorgen hoefden te maken. Waar vind je deze service nog in Nederland/West Europa???!!!!! Bij aankomst verliep het inchecken heel vlot en er stond een leuke verrassing op onze kamer, die we heerlijk genuttigd hebben! Een goed begin. Het Chedi is een heel bijzonder hotel, prettige bediening, die graag een praatje met hun gasten maken. De restaurants zijn uitstekend gesitueerd direkt aan het strand of om het zwembad heen. De keuken van alle restaurants is uitstekend en het ontbijtbuffet bijzonder uitgebreid. Het personeel weet meteen wie je bent en wat je voorkeuren zijn (koffie of thee bij het ontbijt enz). De tuinen zijn prachtig en de poolbar de moeite waard. Ook heeft het hotel een gerenomeerde spa, die ook lokaal goed aangeschreven staat. Het Chedi is beslist de moeite waard, zoals ook Oman absoluut een aanrader is. En boeken ... enkel nog via Crystal Wings wat ons betreft, dat is als je een onbezorgde en goed verzorgde vakantie verwacht!
Janny
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Dubai
HotelsQamardeen Hotel Dubai
Reisduur10 dagen in mei 2009, bezocht: met partner
WaarderingAlgemene Indruk: 5 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 4 | Ligging: 5 | Kamer: 5
Beschrijving:We zijn in maart 2009 naar dit hotel geweest. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen, ook zeker voor mensen met rolstoellen. Zelf ben ik ook rolstoelgebonden en samen met mijn man wilden we weer eens graag naar Dubai. De reisorganisatie heeft de reis helemaal perfect georganiseerd en hebben in dit hotel een rolstoelvriendelijke kamer voor ons geboekt. De kamer was voorzien van een ruime douche met een zitje. Er zaten ook twee alarmknoppen in de kamer waarmee je in geval van nood in rechtstreeks contact staat met de receptie. Enige minpuntje was dat de douchedeur onder niet goed afsloot, waardoor er water onder de deur liep en een stuk van de vloerbedekking nat werd. Elke keer wanneer we bij het hotel voor werden gereden haalde het hotelpersoneel de rolstoel uit de achterbak en brachten ze mij naar onze kamer. Echt zeker een aanraader dit hotel en de reisorganisatie Crystal Wings Holidays ook!
Jacqueline
BestemmingVerenigde Arabische Emiraten - Dubai
RondreizenRondreis VAE - Oman 12 dagen
Reisduur12 dagen in mei 2009, bezocht: met partner
WaarderingAlgemene Indruk: 5 | Service: 5 | Prijs/Kwaliteit: 4
Beschrijving:We hebben in februari een schitterende 12-daagse rondreis door de Verenigde Arabische Emiraten en Oman gemaakt. Deze reis hebben we bij Crystal Wings Holidays geboekt. Alleerst onze complimenten aan Crystal Wings! De ongeevenaarde service van Crystal Wings begon al op schiphol, waar we een lounge aangeboden kregen. Bij aankomst in Dubai werden we warm onthaald en werd ons weer een lounge aangeboden alwaar we mochten blijven wachten totdat onze bagage gehaald werd en onze paspoorten werden gestempeld in de lounge. Een luxe Mercedes stond voor ons klaar om ons naar het hotel te vervoeren. Echt super geregeld allemaal! Het eerste deel van onze rondreis voerde ons door de Emiraten. Het tweede deel hebben we in Oman doorgebracht. Wat een waanzinnig mooi land! Vriendlijke mensen en erg gastvrij! De prachtige oude forten zijn goed zichtbaar tussen de bergen, fantastisch mooi. Je krijgt hierdoor een goed beeld van de cultuur. We zijn zeker niet voor het laatst in Oman geweest, een echte aanrader! Uiteraard waren de Emiraten ook fantastisch. Crystal Wings, met recht een sprookje! Dank voor deze prachtige en super verzorgde reis!
 
Beoordelingen
 
           
Copyright  |  Disclaimer  |  GreenSeat  |  Privacy  |  Vacatures  |  Voorwaarden