Home  |  Bestemmingen  |  Beoordelingen  |  Services  |  Over Ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact
Uw Zoekresultaten
Er zijn 3 resultaten gevonden met de door u gekozen filters
Fly & Drive - Oman & Musandam
Oman - Muscat
12-daagse Fly & Drive reis dat in Muscat zal beginnen en langs de kustweg gaat naar het vissersplaatsje Sur, waar u in de avond de schildpadden zal gaan bewonderen op het strand van Ras Al Jinz. Vanuit hier gaat de reis naar de Wahiba Sands, voor een overnachting in het Desert Nights Camp. Onderweg mogelijkheden voor een bezoek aan de prachtige wadi's en verblij in gebergte van Jabal Shams en Jebel Akhdar, waar u zult genieten van het prachtige uitzicht. Aan het einde van deze prachtige reis, een verblijf in Six Senses Zighy Bay in Musandam, het noordelijkste puntje van Oman.
Fly & Drive - Oman & Sifawy Boutique Hotel
Oman - Muscat
Deze mooie 13-daagse rondreis begint in de hoofdstad Muscat, waar u de huurauto in ontvangst zal nemen. Vanuit hier gaat de reis via Nakhl en Rustaq naar Nizwa, waar u beroemde vrijdag mark kunt bezoeken. De reis gaat verder bergen in van Jabal Shams en Jebel Akhdar waar u zult verblijven en genieten van het prachtige uitzicht. Ook een verblijf in de Wahiba Sands is inbegrepen en een bezoek aan prachtige wadi's. Als laatste kunt u heerlijk nagenieten in een leuke Sifayw Boutique Hotel met zeer gastvrije personeel, waar u helemaal tot rust kunt komen.
Ontdek Oman ~ Sur - Wahiba Sands - Jabal Akhdar
Oman - Muscat
Deze 9-daagse reis is een mooie combinatie met een verblijf in het Sifawy Boutique Hotel, een huurauto en een verkorte fly & drive. Op dag drie gaat de reis langs de prachtige kustweg naar het vissersplaatsje Sur, met een bezoek aan de schildpadden. Vanuit hier via Wadi Bani Khalid, naar de Wahiba Sands met een overnachting. De volgende dag gaat de reis door naar Jabal Al Akhdar waar u de nacht zal doorbrengen in een unique accommodatie met prachtig uitzicht. Daarna gaat de reis via Nizwa terug naar Muscat met de resterende aantal nachten in het Sifawy Boutique Hotel. Op dag drie zal de huurauto worden opgehaald en geniet u nog van een prachtige dolphin watch tour inclusief snorkelen.
UITLEG ZOEKFILTERS:
Hieronder kunt u uw zoekopdracht verfijnen middels de filters te gebruiken. Om al onze producten te tonen, kunt u alle filters uitzetten.
Verenigde Arabische Emiraten
Abu Dhabi
Ajman
Dubai
Qatar
Doha
Oman
Musandam
Muscat
Mussanah
Nizwa
Salalah
Wahiba Sands
Aanbiedingen
Toon alleen aanbiedingen
REISTYPEN
Hotels
Rondreizen
Golfreizen
Combinatiereis
Fly & Drive
Autosport
Art & Culture
HOTELKETENS
Al Nahda
Anantara Hotels
Armani Hotels
Atlantis
Four Seasons
GHM Hotels
Golden Tulip
Grand Hyatt
Hilton
InterContinental
Jumeirah Group
Kempinski
Luxury Collection
Meydan Hotels
Millennium
Millennium Resorts
Mövenpick Hotels
Oman Hotels
One&Only Resorts
Orascom Hotels
Park Hyatt
Park Inn
Ritz-Carlton
Rotana Hotels
Shangri-La
Sheraton
Six Senses
St. Regis
Viceroy Hotels
Westin Hotels
           
Copyright  |  Disclaimer  |  GreenSeat  |  Privacy  |  Vacatures  |  Voorwaarden