Home  |  Bestemmingen  |  Beoordelingen  |  Services  |  Over Ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact
Uw Zoekresultaten
Er zijn 6 resultaten gevonden met de door u gekozen filters
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Bandar
Oman - Muscat - Muscat
Tussen de prachtige bergen, ligt het Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Bandar Hotel met uitzicht over de Indische Oceaan, slechts ca. 50 minuten rijden van de internationale luchthaven van Muscat en ca. 20 minuten van Muscat City Center (Ruwi). Het Barr Al Jissah “Chi Spa” biedt verschillende keuzes uit diverse massages en spa-behandelingen met invloeden uit verschillende werelddelen.
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Husn
Oman - Muscat - Muscat
Tussen de prachtige bergen, ligt het Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Husn Hotel met uitzicht over de Indische Oceaan, slechts ca. 50 minuten rijden van de internationale luchthaven van Muscat en ca. 20 minuten van Muscat City Center (Ruwi). Het Barr Al Jissah “Chi Spa” biedt verschillende keuzes uit diverse massages en spa-behandelingen met invloeden uit verschillende werelddelen.
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Waha
Oman - Muscat - Muscat
Tussen de prachtige bergen, ligt het Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Waha Hotel met uitzicht over de Indische Oceaan, slechts ca. 50 minuten rijden van de internationale luchthaven van Muscat en ca. 20 minuten van Muscat City Center (Ruwi). Het Barr Al Jissah “Chi Spa” biedt verschillende keuzes uit diverse massages en spa-behandelingen met invloeden uit verschillende werelddelen.
Shangri-La Hotel Dubai
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai - Dubai
Vlakbij bij het commerciële district van Dubai (Bur Dubai), ligt het Shangri-La Hotel, ca. 15 minuten van de internationale luchthaven van Dubai en ca. 6 km van Dubai City. De Shanri-La Hotel “The Spa at Shangri-La” biedt verschillende keuzes uit diverse massages, spa-behandelingen en lichaam- en gezichtstherapieën.
Shangri-La Hotel Qaryat Al Beri
Verenigde Arabische Emiraten - Abu Dhabi - Abu Dhabi
Abu Dhabi stad ligt eigenlijk op een eiland en wordt afgescheiden door een kanaal met het vaste land. Het Shangri-La Qaryat Al Beri Hotel ligt aan het vaste land deel en kijkt op Abu Dhabi stad, tussen de twee bruggen die het vaste land en Abu Dhabi stad met elkaar verbinden. Het ontwerp van het hotel is in Arabische stijl gebouwd en biedt de gasten alle luxe van een strand accommodatie. Het mooie van deze lokatie is dat het dichtbij het hart van de stad van Abu Dhabi ligt, maar toch rustige een omgeving kan bieden. In totaal heeft dit hotel 214 kamers en suites en 6 vier-slaapkamer villa's, waarvan de villa's ieder een eigen privé zwembad hebben. De CHI, The Spa at Shangri-La biedt verschillende keuzes uit diverse massages, spa-behandelingen, zoals de detoxifying Arabic cofee scrub en de rose & honey body warp behandelingen.
Traders Hotel, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi
Verenigde Arabische Emiraten - Abu Dhabi - Abu Dhabi
Het Traders Hotel, Qaryat Al Beri ligt aan het vaste land deel en kijkt op Abu Dhabi stad, tussen de twee bruggen die het vaste land en Abu Dhabi stad met elkaar verbinden. Het mooie van deze lokatie is dat het dichtbij het hart van de stad van Abu Dhabi ligt, maar toch een rustige omgeving kan bieden. Tussen het hotel en de naast gelegen 5* Shangri-La Hotel Qaryat Al Beri, is een kleine souk / shopping mall met verschillende winkels dat beide hotels met elkaar verbinden. In totaal heeft dit hotel 301 kamers en suites.
UITLEG ZOEKFILTERS:
Hieronder kunt u uw zoekopdracht verfijnen middels de filters te gebruiken. Om al onze producten te tonen, kunt u alle filters uitzetten.
Verenigde Arabische Emiraten
Abu Dhabi
Ajman
Dubai
Qatar
Doha
Oman
Musandam
Muscat
Mussanah
Nizwa
Salalah
Wahiba Sands
Aanbiedingen
Toon alleen aanbiedingen
REISTYPEN
Hotels
Rondreizen
Golfreizen
Combinatiereis
Fly & Drive
Autosport
Art & Culture
HOTELKETENS
Al Nahda
Anantara Hotels
Armani Hotels
Atlantis
Four Seasons
GHM Hotels
Golden Tulip
Grand Hyatt
Hilton
InterContinental
Jumeirah Group
Kempinski
Luxury Collection
Meydan Hotels
Millennium
Millennium Resorts
Mövenpick Hotels
Oman Hotels
One&Only Resorts
Orascom Hotels
Park Hyatt
Park Inn
Ritz-Carlton
Rotana Hotels
Shangri-La
Sheraton
Six Senses
St. Regis
Viceroy Hotels
Westin Hotels
           
Copyright  |  Disclaimer  |  GreenSeat  |  Privacy  |  Vacatures  |  Voorwaarden